Henkilökunta

Noora Korhonen on päiväkotimme johtaja ja toinen perustajista. Hän on asunut pitkään Italiassa, tehnyt tutkintonsa siellä ja on näin päässyt perehtymään paikan päällä sekä Montessori- että Reggio Emilia -pedagogiikkaan. Hänellä on monipuolinen työkokemus kasvatusalalta, mm. työskentelystä erityis- ja maahanmuuttaja-lasten kanssa. Noora on koulutukseltaan  varhaiskasvatustieteen maisteri. Hänen lempiharrastuksiinsa kuuluvat tanssi ja jooga.

 

Tuula Petman on erikoistumisjaksoa vailla valmis lähihoitaja, rauhallinen ja turvallinen lapsista huolehtija. Hän on ollut perustamassa päiväkotiamme Nooran kanssa. Tuulalla on runsaasti työkokemusta alalta, mm. perhetyöstä ja päiväkotitoiminnasta. Yksi Tuulan lempiharrastuksista on avantouinti.

                            

 

 

Hilkka Nuutilainen on montessoriohjaaja ja kasvatustieteen maisteri. Hän valmistui Suomen ensimmäiseltä AMI Montessoriohjaajakurssilta vuonna 2001. Hilkka pitää yli kaiken luonnossa liikkumisesta, lukemisesta ja kaikesta käsillä tekemisestä. Hän harrastaa myös joogaa.