Henkilökunta

Noora Korhonen on päiväkotimme johtaja ja toinen perustajista. Hän on asunut pitkään Italiassa, tehnyt tutkintonsa siellä ja on näin päässyt perehtymään paikan päällä sekä Montessori- että Reggio Emilia -pedagogiikkaan. Hänellä on monipuolinen työkokemus kasvatusalalta, mm. työskentelystä erityis- ja maahanmuuttaja-lasten kanssa. Noora on koulutukseltaan varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen maisteri. Hänen lempiharrastuksiinsa kuuluvat mm. tanssi ja jooga.

Tuula Petman on erikoistumisjaksoa vailla valmis lähihoitaja, rauhallinen ja turvallinen lapsista huolehtija. Hän on ollut perustamassa päiväkotiamme Nooran kanssa. Tuulalla on runsaasti työkokemusta alalta, mm. perhetyöstä ja päiväkotitoiminnasta. Yksi Tuulan lempiharrastuksista on avantouinti.

 

 

Osina Uprety on opettaja ja hänellä on sosiaalityön kandidaatin tutkinto. Hän on ollut opettajana Montessorikoulussa Nepalissa. Hänellä on kokemusta eritaustaisista lapsista. Hän rakastaa Suomen luontoa ja luonnossa olemista ja tykkää urheilusta. Hän rakastaa lasten kanssa olemista ja on innokas oppimaan suomen kieltä.