Henkilökunta

Noora Korhonen on päiväkotimme johtaja ja toinen perustajista. Hän on asunut pitkään Italiassa, tehnyt tutkintonsa siellä ja on näin päässyt perehtymään paikan päällä sekä Montessori- että Reggio Emilia -pedagogiikkaan. Hänellä on monipuolinen työkokemus kasvatusalalta, mm. työskentelystä erityis- ja maahanmuuttaja-lasten kanssa. Noora on koulutukseltaan  varhaiskasvatustieteen maisteri. Hänen lempiharrastuksiinsa kuuluvat tanssi ja jooga.

 

Tuula Petman on erikoistumisjaksoa vailla valmis lähihoitaja, rauhallinen ja turvallinen lapsista huolehtija. Hän on ollut perustamassa päiväkotiamme Nooran kanssa. Tuulalla on runsaasti työkokemusta alalta, mm. perhetyöstä ja päiväkotitoiminnasta. Yksi Tuulan lempiharrastuksista on avantouinti.

                            

 

 

Kirsi Jauhiainen on Helsingin yliopistosta valmistunut kasvatustieteen kandidaatti eli varhaiskasvatuksen opettaja. Hänellä on monipuolinen kokemus erityislasten kanssa työskentelystä. Luonto ja eläimet ovat Kirsille tärkeitä ja lempiharrastukset liittyvätkin hevosin ja koiriin.