Henkilökunta

Noora Korhonen on päiväkotimme johtaja ja toinen perustajista. Hän on asunut pitkään Italiassa, tehnyt tutkintonsa siellä ja on näin päässyt perehtymään paikan päällä sekä Montessori- että Reggio Emilia -pedagogiikkaan. Hänellä on monipuolinen työkokemus kasvatusalalta, mm. työskentelystä erityis- ja maahanmuuttaja-lasten kanssa. Noora on koulutukseltaan       varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen maisteri. Hänen lempiharrastuksiinsa kuuluvat mm. tanssi ja jooga.

Tuula Petman on erikoistumisjaksoa vailla valmis lähihoitaja, rauhallinen ja turvallinen lapsista huolehtija. Hän on ollut perustamassa päiväkotiamme Nooran kanssa. Tuulalla on runsaasti työkokemusta alalta, mm. perhetyöstä ja päiväkotitoiminnasta. Yksi Tuulan lempiharrastuksista on avantouinti.

                            

 

Aksana Klimava on opettaja päiväkoti Emiliassa. Hän tykkää lapsista ja viihtyy heidän parissaan. Koulutukseltaan Aksana on englanninkielen opettaja, jonka ammatissa hän on työskennellyt neljän vuoden ajan. Aksanalla on viisi vuotias tytär. Kotoisin hän on Valko-Venäjältä, Suomessa Aksana on asunut kuusi vuotta. Aksana puhuu venäjää, englantia ja suomea, joka on vielä kehittymässä. Aksanan harrastuksiin kuuluvat pyöräily, uinti ja matkustaminen.