Lastenpalsta

Sadutussatuja

Eräänä kauniina kesäpäivänä prinsessa meni parturiin ja valitsi kiharat ja kaikki pitivät niistä. Kaikki halusivat lisää, lisää ja lisää. Ovesta tuli musta tyttö, joka sanoi, että voi olla erilainen kuin muut, voi olla erilainen kuin toiset. En tarvitse kiharoita. Sitten tuli hevonen, joka halusi rehuja. Sitten tuli toinen prinsessa. Minun nimeni on Milla ja ratsastan seitsemällä luokalla. Sen pituinen se.                                                          Alma 6v

Eräänä päivänä kun prinsessa nukkui hänen isänsä paljasti yllätyksen. Hänen isänsä ja äitinsä hakivat yhden prinssin ja hän nukkui sikeästi. Kulta, meillä on sinulle yllätys! Sitten prinsessa kipitti portaat alas. Hopea miekkoineen hän tallusti sisään. Hänellä oli  kaunis hopeinen kilpi. Sitten prinsessa kysyi: Mihin sitä tarvitset? Että saisin käsiini kauheat lohikäärmeet. Pelastan prinsessoja. Sitten sen pituinen se.                          Sohvi 6v 

Sadutussatuja

Valitsin Ritarin. Ritarilla on miekka ja kilpi, viitta. Sillä on otsapanta ja se näyttää ritarilta. Ritari voi taistella pahaa vastaan. Ritari asuu linnassa. Se tarvitsee pitkän ajan. 13 metriä se kestää.
Elmer 5v

Tämä on ritari. Tällä on kilpi ja se on kultainen. Tällä on hopeamiekka. Tällä on sininen viitta. Sadun nimi on Ritari ja kolme Angry Birdsiä.
Ville 5v

Mun sadun nimi on Lumikki ja kolme kääpiötä. Olipa kerran yksi tyttö nimeltään Lumikki. Lumikki oli prinsessa. Se asui seitsemän pienen kääpiön kanssa. Kerran aamulla seitsemän kääpiötä ja Lumikki päättivät lähteä metsään eväsretkelle. He löysivät sieltä lammen, missä oli ankkoja. Sen pituinen se.
Sohvi 5v

Lue tästä lisää sadutuksesta.


Piirroksia

 

Elmer 5v

Elmer 5v

 

Elias 5v

Elias 5v

 

Noah 1v & Sohvi 5v

Noah 1v & Sohvi 5v

 

Ville 5v

Ville 5v

 

Ville 5v